ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Непозволен нокаут по време на шоу мач от боксова гала вечер в Лондон се превърна в хит в социалните мрежи. Рапърът KSI победи бизнесмена Джо Фурние, след като го просна на пода с удар с лакът, макар след мача да настояваше, че е играл чисто.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Ударих го с мощен удар и той беше замаян, дърпаше се, опитвайки се да ме задържи далеч, за да оцелее“, обяви победителят.

Феновете на Misfits Boxing побързаха да коментират непозволения удар, като един от тях каза: "KSI приземи непозволен лакът, което доведе до нокаут." Друг каза: „KSI взе победа, след като удари опонента си с лакът и го нокаутира. WTF?“, а трети написа "KSI печели с лакът? Братко, обърнете тази победа на човек без състезания, който съсипва боксовия спорт." Един от коментиращите отбеляза: „KSI не трябва да вземе тази победа, не можете да ударите някого с лакът и да го нокаутирате на боксов ринг. Независимо дали е случайно или не.“

Разгневеният Фурние каза на Fred Talks Fighting: „Той излъга, това е ясно, всички сте гледали повторенията. Той ме удари с чист лакът. Когато се биеш с промоутъра в собственото му шоу – никога не съм очаквал да бъда измамен така.“

KSI беше бърз в началото, подскачайки на пръсти и обикаляйки ринга. Фурние – се бореше да влезе в ритъма си и изостана в началото. Бизнесменът-боксьор излезе по-уверено във втория и направи някои добри удари. Но това предизвика яростна реакция от KSI, който отвърна на удара с дясно кроше, което попадна в целта.

Резултатът остана и KSI стигна до шеста победа, призовавайки Томи Фюри като следващ опонент. Фюри, който победи Джейк Пол в техния двубой със Саудитска Арабия през февруари, беше край ринга на Уембли Арена на разузнавателна мисия.

KSI каза: "Искам това, искам да направя това, което Джейк Полl не можа - да те нокаутирам."