ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Филип Хъргович записа най-бързия успех в кариерата си срещу австралиеца Марк Де Моро, нокаутирайки го след около 113 секунди на ринга във втората среща от галавечерта „Денят на страшния съд“ в Рияд, Саудитска Арабия.

Хъргович е задължителният съперник на IBF на обединения шампион Олександър Усик, който се завръща през февруари в обединителна битка с Тайсън Фюри. Хърватинът реализира нокдаун още след първата минута, благодарение на десен прав, с който сякаш изключи съзнанието на австралиеца за миг.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

След това Де Мори започна да се върти край въжета, за да дава гърба си, а след две забележки бе свален повторно и мачът бе обявен за завършил.

Филип Хъргович вече има 17 чисти победи и, както сам призна след мача, това е била битка, с която просто да се поддържа във форма.

Очакванията на балканеца са следващата му битка да е за титлата в тежка категория. Неговата надежда е да се изправи срещу победителя от обединителния мач Тайсън Фюри - Олександър Усик, който ще се проведе на 17 февруари също в Рияд.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!