ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Скандалната звезда от UFC Джеф Молина направи официално изявление относно своята сексуалност, след като беше разпространено видео, на което той прави секс с друг мъж. 25-годишният ММА боец обяви, че медиите са попречили на намерението му открито да признае, че е бисексуален.

„Това не е начинът, по който исках да разкрия своята сексуалност. Моите намерения бяха опропастени от разпространеното видео. Опитвах да крия личния си живот от социалните мрежи“, заяви Молина в официално изявление в „Туитър“.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Излизах с момичета, но потисках чувствата си докато бях част от отбора по борба в гимназията и в колежа преследвах мечтата да стана ММА боец. Считах, че моите съотборници и съперници няма да имат същото отношение към мен, ако знаеха за сексуалните ми предпочитания. Мислех, че обявявайки се за бисексуален, на мен щеше да гледат като гей", допълва боецът.

Джеф Молина има 11 победи и 2 загуби в ММА, а в най-силния шампионат UFC има три успеха в три мача. През лятото на 2022 г. той показа подкрепата си към сексуалните малцинства, излизайки с шорти в цветовете на дъгата по време на мач. В момента той изтърпява наказание заради участие си в схема със залози. Санкцията беше наложена през декември, но подробности не бяха разкрити.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК