На 19 септември град Козлодуй се проведе трети традиционен международен кикбокс турнир за купата АЕЦ Козлодуй в стил лоукик. Организаторът г-н Георги Вачев, председател на местният кикбокс клуб Голден бойс и член на управителния съвет на БККМТ, бе създал перфектна организация за провеждането на турнира. Участие взеха 200 състезатели от 6 страни, при огромна конкуренция на два ринга бяха изиграни по 65 двубоя.

Съдийската бригада също се представи отлично с което допринесе за красиви и оспорвани двубои, в които всички участници трупаха безценен опит в ринга. Спортен клуб ЦСКА взе участие с 6 състезатели и спечели 1 сребърен и 3 бронзови медала.

"Доволен съм от момчетата, от желанието им за победа, от кардиоподготовката и психиката, която изграждат, въпреки че са дебютанти в ринга.

Отлично впечатление направи Виктор Ганчев с победата си над много рутиниран и корав противник от Шотландия. Благодаря на нашите спонсори и спомоществователи Г-н Гриша Ганчев, г-н Иван Велчев, г-н Росен Петров, магазин за бойна екипировка Оktagon и Echo Fight Wear. И на колегите ми в треньорският щаб Венци Иванов и Деян Топалски", заяви Вачев.