На 21 август в Пазарджик в Парк Острова се проведе гала вечер кикбокс. Организаторите Марияна Влахова и Илко Аджов се бяха погрижили за перфектната организация и брилянтното домакинство за всички участници. Двубоите бяха изключително интересни и преминаха под перфектното съдийство на едни от най добрите рефери и съдии на България. Публиката също беше на изключително ниво. Адмирации към агитките на ЦСКА и Бултрас които подкрепяха своите бойци, от първия до последен миг, създавайки неповторимата атмосфера, достойна за Лумпини и Раджадамнън.

С.К.ЦСКА и Бахчеванов Файт Академи беше представен от 4 бойци и завоюва 3 победи и 1 загуба. Шампиони в категорията си станаха:

Найм Салим Зомбито 13-14г.57кг  К1.

Виктор Ганчев мъже 60кг.  К1.

Атанас Андреев юн. старша 63,5кг.К1.

„Изключително съм доволен от нашите момчета, които с играта и победите си за пореден защитиха името и авторитета на нашия велик клуб ЦСКА.

Зомбито, въпреки крехката си възраст, доказа с непоклатим дух и воля за победа, че е фактор и шампион в своята възрастова група и категория.

Виктор Ганчев дублира шампионската си титла от международният турнир лоукик Козлодуй, но този път в К1.С красива, технична и спокойна игра контролираше боя и в трите рунда и заслужено спечели поредна победа и шампионски пояс.

Атанас Андреев също дублира шампионската си титла в лоукик от Козлодуй. В любимият си стил К1 той изнесе лекция по кикбокс на противника си и надигравайки по безапелационен начин, доказа че е еталон за високо спортно майсторство и  безапелационен шампион в своята категория във всички стилове.

Огромни благодарности към председателя на нашия клуб Иван Велчев, който както винаги беше неделима част от отбора и треньорския щаб.

 Благодарим на г-н Гриша Ганчев, на нашите спонсори, медийни партньори, фенове и приятели. Само ЦСКА“, коментира старши треньорът на отбора Станислав Бахчеванов.