Бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко не смята да прехвърля вината за загубата си от британеца Тайсън Фюри върху своя треньор Джонатан Банкс или други хора от екипа си.

"В продължение на много години, първоначално с Виталий, аз изграждах своя екип, който включва мениджъри, треньори, адвокати, асистенти и други различни специалисти. Работил съм с различни треньори - с Фриц Сдунек, Брукс, Фреди Роуч, Търнър и с много други, но най-важното с Еманюел Стюърт, а след това и с Джонатан Банкс.

В резултат на това аз натрупах богат опит. Това се отнася за всички аспекти, включително и за бокса като бизнес. Благодарение на това аз събрах най-добрия възможен отбор.

Сега мнозина посочват един или друг член на моя екип като виновник за случилото се. Най-често за такъв е нарочван Джонатан Банкс, за когото казват, че е по-млад от мен и затова не може да работим заедно. Така че с цялото ми уважение искам да кажа на всички - никой освен мен не е виновен за моето поражение", заяви Владимил Кличко.