Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко си спомни за загубата от Антъни Джошуа преди три години с интересна шега в социалните мрежи. Украинският боксьор се пошегува, че е позволил на британеца да спечели епичната битка, която завърши с нокаут в 11-ия рунд.

„Преди точно 3 години позволих на Антъни Джошуа да победи. Чувствах съжаление към малкото момче. Шегувам се. Страхотен шампион, класическа битка. И двамата израснахме много след този двубой. Благодаря на феновете, че подкрепят и двама ни“, написа д-р Стоманен Чук в Twitter.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

На тази дата преди три години Кличко бе победен на препълнения „Уембли“ в Лондон. 41-годишният украинец и по-малкият от братята Кличко на няколко пъти бе близо до това да нокаутира Джошуа пред собствена публика, но усилията му не се увенчаха с успех. Това бе и последния мач на Кличко на ринга. Той завърши кариерата си с 64 победи и 5 загуби. Той е двукратен световен шампион при професионалистите и олимпийски шампион от Атланта през 1996 година.