Мениджърът на Кубрат Пулев и негов партньор в агенция „Епик Спортс“ - Ивайло Гоцев, сподели, че неговият клиент би разбил ексцентричния американски влогър и напоследък участник в звездни боксови мачове Джейк Пол, ако Томи Фюри се оттегли от августовската битка между двамата.

Както е известено, Пулев ще се изправи срещу Дерек Чисора в „O2 Арена“ в Лондон в събота вечер. Двубоят ще се проведе година и половина след поражението на българина от Антъни Джошуа в двубоя за световната титла в тежка категория.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Гоцев призна, че не може да очаква покана за битката, но е уверен, че Кубрат ще победи 25-годишния американец, който трябва да се боксира с Томи Фюри. Последният не беше допуснат в САЩ след проблем визата и в идните часове ще стане ясно дали ще бъде заменен от друг опонент.

"Кубрат би разбил Джейк Пол на парчета, това няма да е проблем. Джейк Пол знае на кого да се обади и на кого да не се обади. Няма начин този човек да дойде при нас, защото има умни хора около него. Те ще изберат правилните битки", обясни Гоцев в разговор с BoyleSports Boxing.

Джейк Пол е световноизвестен влогър и нашумя с няколко убедителни победи над известни спортисти. Той предложи 50 милиона долара за боксов мач с ММА звездата Конър Макгрегър, но ирландецът не му отговори.