Кубрат Пулев завърши обучителния курс срещу сексуален тормоз, който му беше наложен от Атлетическата комисия на щата Калифорния след скандалната целувка с репортерката Джени Суши. 

Както е известно, лицензът на Кобрата в Северна Америка бе отнет до 23 септември (б.р. - шест месеца от датата на целувката).

В прочувствено послание в социалната мрежа Кубрат Пулев се извини на Джени Равало. Боксовата звезда също така отправи молба към феновете с да спрат със злобните коментари по адрес на репортерката, известна като Джени Суши.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Цялата публикация на Пулев:

"Миналата седмица завърших обучителния курс във връзка със сексуалните посегателства. Той беше воден от господин Барет Морис и координаторката му Сара Ватенберг.

Обучението ме накара да разбера по-добре, че инцидентът, който се случи на 23 март, между мен и журналистката Джени Равало, беше напълно неприемлив.

Продължавам да изпълнявам задълженията си да преминавам необходимите обучения и да взимам мерки за коригиращи действия, необходими за възстановяването на моя лиценз за бокс в Калифорния. 

Искам да съм сигурен, че всичките ми фенове знаят - направих грешка и сбърках. Продължавам да поемам пълна отговорност за действията си.

Накрая искам искрено да се извиня на репортерката Джени Равало.

Не на последно място, един от много уроци, които научих от събеседването с Морис е, че трябва да бъда много ясен към приятелите, семейството и феновете си - не одобрявам никакви негативни забележки относно г-жа Равало във връзка с този въпрос.

За тази цел, моля, въздържайте се от публикуване на пренебрежителни забележки относно г-жа Равало в моите профили в социални медии, под видеоклиповете ми или в други форми на медии.

Благодаря на всички!