Кубрат Пулев говори за несъстоялия се мач за световната титла с Антъни Джошуа в събота. Кобрата се извини на феновете за непредвидените обстоятелства и за това, че са инвестирали пари за нещо, което няма да получат, но ги посъветва как да върнат част от средствата си.

"Моят съвет към тях е, понеже аз не мога да направя нещо кой знае какво в случая, ако не им се ходи на този мач, ако могат да ги продадат билетите. Със сигурност ще успеят. Има интерес от английска страна за този мач, така че могат дори да им дадат повече пари отколкото са платили. Това е вариант", коментира Пулев в интервю за Нова телевизия.

Кобрата отвърна на злобните коментари на шампиона Антъни Джошуа, че контузията му е лека и би могъл да се качи на ринга.

"Всяка контузия си е коренно различна, от която и да е друга. Щом не ми вярва, му пожелавам, когато се изправи срещу мене да има подобна контузия, да го питам тогава, как е и той нека да играе срещу мен с подобна контузия, да видим какво ще се случи и как ще се чувства", каза Пулев.

Той допълни относно травмата, че тази седмица му предстои консултация с български лекари и ще започне подготовка, едва когато травмата отшуми напълно, което ще се случи след около месец.

Припомняме, че днес по обяд Пулев даде пресконференция и отговори на други въпроси, свързани с проваления мач с Джошуа. Подробности четете в ОЩЕ ПО ТЕМАТА по-долу.