Боксовата ни звезда Кубрат Пулев говори преди битката с шампиона Антъни Джошуа в Лондон на 12 декември. Кобрата даде интервю за Нова телевизия и изрази увереност, че е достатъчно добре подготвен, за да победи и определи идеалното време за това - нокаут в седмия или осмия рунд. Ето какво още каза боксьорът:

"Чувствам се перфектно.  Подготвихме се много добре, но никой не знае какво ще стане на мача. Отивам да побеждавам, чувствам се добре. Треньорът Ули Вегнер ми помогна много. Работихме за физическа подготовка, а в последно време и със спаринги. Отлаганията и смените на датата не ми се отразиха, за мен е нормално. Готов съм и съм целеустремен преди мача. Ще видим на ринга кой ще има предимство. Може да има подценяване от негова страна заради плановете за мач между Джошуа и Фюри, но такъв мач може да няма.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

След първия рунд ще видим как ще протече двубоят. Очаквам да се бие така, както във втория мач с Анди Руис. Аз също преминах дълъг път и натрупах много опит. Няма перфектен сценарии за мача, но ще е добре да го бия с нокаут в седмия-осмия рунд. Силата и бързината ще са решаващи, но всичко е от значение. Всичко може да се реши с един удар. Мотивацията ми е в това, че такова нещо в България никой не е постигал. За мен парите нямат значение, най-голямото нещо е да остана в историята. За мен е по-добре в мача да има публика, но важно е какво ще стане на ринга. Благодаря на феновете си, любовта им ме зарежда много и ме мотивира силно.

По-различно е сега от мача с Кличко. Тогава бях сам срещу всички, но сега е друго. Аз самият съм различен", обяви Пулев в интервю пред Нова телевизия.