Кубрат Пулев наскоро защити Интерконтиненталната си титла след 12-рундов мач срещу Кевин Джонсън. Зала "Арена Армеец" остана наполовина празна за разлика от първия му бой на родна земя в края на миналата година. Този път голяма част от зрителите не се подлъгаха, за да гледат поредния мач на българина, който не прилича на бокс, а на друг спорт.

Видеклип улови Кубрат Пулев в доста неприлична ситуация. Според слуховете извън камерите и обективите българският боксьор често изпада в подобни положения - думите и жестовете му често са на доста ниско ниво. Въпросният видеоклип е малко преди мача през декември миналата година с Кевин Джонсън.

В зала "Арена Армеец" до Пулев се приближава един от най-известните боксови промотъри - Еди Хаарн, който го пита защо не иска да се боксира с Джошуа. Тогава Кубрат започва открито да се репчи и да пита: "Готов ли е? Готов ли е?", след което най-демонстративно показва среден пръст, навирайки го в лицето на другия участник в разговора. Така няколко секунди, докато Пулев се отдалечава от двамата гости...

Ясно е, че днешните боксови мачове са шоу и преди тях, както и след това, двамата съперници, хора от щабовете им и дори треньорите, говорят какво ли не. Често нарочно влизат във физически сблъсъци, за да нажежат атмосферата. Рядко обаче се вижда вадене и размахване на среден пръст в лицата.