Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев продължава да се готви усилено за предстоящия двубой със Самюел Питър. Двамата се изправят един срещу друг на 3 декември в "Арена Армеец".

Кобрата сподели, че двубоят е по-специален за него и ще крайно неприятно, ако го загуби пред родна публика.

„Имам над 300 мача на аматьорския ринг и над 20 на професионалния. Може би като пристигна в България ще усетя вълнението. Всеки един мач за мен е важен и решаващ, особено мач в София, пред родна публика. Когато са дошли 14 000 – 15 000 души да ме подкрепят, ще е много неприятно, ако загубя. Да не си представяте какво ще стане ако загубя“, заяви Кобрата пред Нова ТВ.

„Харесва ми в Германия, че има ред. Аз обичам всяко нещо да си е на място и нещата да се правят така, както трябва. Хората искат да са хора, да живеят хубаво и правят нужното за това. Ние само плюем, хокаме и нищо не правим. Никой няма да дойде да оправи България. Аз съм немалък политик за България и за народа ни. Допринасям. Няма са се изтъквам, но допринасям за българския дух. От там насетне, българският народ ще си свършат работата". 

„Искам да взема световната титла и искам да имам хубаво семейство. Това са ми двете желания за моя живот“, сподели Кубрат Пулев.