Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев е мотивиран за "зверски победи". Припомняме, че боксовата ни звезда вече има нов промоутър. 

След като прекрати договора си със "Зауерланд", сега българинът стана част от "Топ Ранк", която е ръководена от легендата Боб Аръм.

Той публикува мотивиращо видео в социалните мрежи от Чикаго. Във видеото, заснето от Ивайло Гоцев - организатора на боксовото шоу в "Арена Армеец" преди месец, Пулев не пропусна да обещае нови успехи и интересни битки.

Българинът беше облякъл и фланелка с патриотичен надпис. През март 2019 г. в Чикаго ще се проведе гала вечер, а мачът на българина ще бъде кулминацията в нея. Очаква се скоро да стане ясен и съперникът на Кубрат в предстоящия двубой.

Преди дни Гоцев потвърди намеренията на компанията на легендата да срещне Пулев с голяма звезда на ринга и каза, че се работи по мач с Антъни Джошуа в САЩ.

"Искаме да излезем на ринга срещу Антъни Джошуа и се надявам да стане в "Медисън Скуер Гардън" или "Т-Мобъл Арина". Те постоянно повтарят, че на "Уембли" са у дома си, но ние искаме да доведем най-големите сблъсъци в тежка категория в САЩ. А Супермен, който е до мен, ще се изправи пред това предизвикателство", коментира Ивайло Гоцев, който също нарече Пулев "бъдещ шампион", което стори и Аръм по-рано.