Кубрат Пулев е покрил всички изисквания на Атлетическата комисия, която на 23 март отне лиценза му заради скандала с Джени Суши.

Очаква се съвсем скоро българският боксьор да получи отново права да се бие на територията на щата Калифорния, а и на САЩ като цяло.

Новината съобщи промоутърът на Кобрата -  Боб Аръм.

Winbet - победата е емоция! (18)

Пулев трябваше да мине специален курс срещу сексуален тормоз, както и да участва в симпозиум срещу насилието на работното място. Кубрат вече е получил всички необходими сертификати и на следващото заседание на комисията на 22 юли би трябвало лицензът му да бъде възстановен.

"Кубрат трябваше да направи две неща. Едното беше да премине курс срещу сексуалния тормоз, на който аз го придружих и който той премина успешно. Вече имаме и сертификата от Университета в Калифорния. Всичко е точно по този параграф.

Второто беше да участва на симпозиум заедно с представители на медиите, в който се говореше за оказването на сексуален тормоз срещу журналистки на работното им място. Той се проведе на 3 юли и получих уверение от Университета в Калифорния, че всичко е минало по конец”, обясни  88-годишният Боб Аръм.