Кубрат Пулев се изправя срещу Райдъл Букър на 9 ноември, като в двубоя е заложен статусът на задължителен претендент за световната титла във версия IBF. Този, който спечели, ще се изправи срещу победителя от битката между Антъни Джошуа и Анди Руис. Българинът знае, че е заложил всичко и е готов на всяка цена за мечтаната световна титла. 

"Мачът с Букър е много важен за мен, особено като се има предвид какво може да загубя. Аз съм заложил всичко! Знаете, че съм задължителен претендент за световната титла на IBF и чакам победителя от мача между Анди Руис и Антъни Джошуа. Не ме интересува кого от тях ще срещна в битката за световната титла, просто искам победителя и шанса за колана", заяви Пулев пред ESPN. 

Букър също е надъхан да достигне до успех. 

"Този мач означава много за мен. Това е един от последните ми шансове да докажа пред целия свят, че все още имам уменията си на ринга. Не съм изпуснал и секунда, докато бях в затвора. А тази възможност не можеше да дойде в по-добър момент за мен. Подготвен съм изключително добре. Бях на шестседмичен лагер с Олександър Усик и тогава дойде обаждането за този мач с Пулев. Обещаният хонорар ме устройва, така че изобщо не се замислих, а грабнах възможността с две ръце", каза Букър.