Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев сподели, че има вероятност да се бие за европейската титла през 2015 година, но не разкри конкретните си планове и кои биха могли да бъдат следващите му противници.

"Може би плановете ми за догодина са станали ясни, но няма да ги коментирам сега. Знаете, че когато имам нещо да ви казвам, искам да е 100% сигурно, за да мога да ги коментирам", сподели Кобрата, който присъства на церемонията в кампанията „Спортните чудеса на България“, организирана от вестник „Стандарт“.

"Не искам да ви подвеждам, като говоря предварително. Възможно е да направя мач за европейската титла, не ме притеснява никой, не се притеснявам и да загубя, както видяхте. Излизам и играя срещу всеки, така че може би ще атакувам първо европейската титла, а след това наново световната", допълни Пулев.

На събитието присъстваха още имена като Таня Богомилова, Силвио Данаилов, Даниел Боримиров, Стойчо Младенов и много други. Церемонията уважиха президентите на Левски, ЦСКА и Лудогорец, съответно Тодор Батков, Александър Томов и Кирил Домусчиев, който заедно с Георги Дерменджиев и Роман Безяк представляваше шампионите.

Призьори при личностите бяха Веселин Топалов, Георги Аспарухов-Гунди, Григор Димитров, Стефка Костадинова и Христо Стоичков. В Топ 5 на събитията пък влязоха Последният шанс на Вальо Йорданов, Лудото американско лято, Бухалов печели два златни медала за два дни, Кобрата стига до боя с Кличко и Лудогорец и магията на Козмин Моци.