ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще се завърне на ринга на 2 декември. Тогава в зала „Уилоуброук“ в Чикаго Кобрата ще се изправи срещу поляка Анджей Вавжик. Новината за предстоящия мач беше съобщена от журналиста Огнян Георгиев на страницата „Спортната джунгла“ във „Фейсбук“.

42-годишният Пулев за последно беше на ринга на 8 юли 2022 г., когато в Лондон загуби от Дерек Чисора със съдийско решение. До момента българинът има 32 мача на професионалния ринг, в които има 29 победи (14 с нокаут) и 3 загуби.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Вавжик има 34 победи на ринга, от които 20 с нокаут. Загубите на поляка са две. 36-годишният поляк е бивш претендент за световната титла, но през 2013 г. той беше нокаутиран от Александър Поветкин. Втората му загуба беше регистрирана през миналата година, когато отстъпи на аутсайдера Михал Болоз.

Вече няколко седмици Кубрат Пулев води подготовка за връщането си в професионалния бокс. Той тренира в „Дианабад“ под ръководството на треньора си Ибн Кейсън. Очаква се финалната част от тренировъчния процес да бъде проведен в Лас Вегас.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!