Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев дебютира с експресна победа при първото си участие в новия спорт Триад Комбат. Още в края на първия рунд Кобрата нокаутира съперника си – ММА боецът Франк Мир. Мачът, игран на новаторски триъгълен ринг, се проведе в Арингтън (щат Тексас). Победата превърна Кобрата в първия шампион в тежката категория на Триад Комбат и той получи специален пояс.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Пулев започна мача с ляв прав в тялото и ляв прав в главата, което провокира Мир веднага да влезе в клинч и да започне да придържа ръцете на съперника. Двамата разменяха юмруци в главата, а при отдръпването Кобрата вкара хубава комбинация ляв-десен в целта.

Нова такава успешна канонада видимо разклати Мир, който определено изпитваше трудности да се придържа на крака. Още един унищожителен десен прав в главата на американеца го разлюля и той изглеждаше в безсъзнание, независимо че стоеше на крака. Кубрат спортсменски не нанесе повече поражения на Мир, а реферът Дан Миралиота с голямо закъснение маркира нокаут в самия край на рунда.