Легендата на бойните спортове Конър Макгрегър избухна по обичайния си начин. Ирландецът пусна публикация в социалните мрежи, където показва скрийншот с негово брутално съобщение насочено към бившия му съперник Хабиб Нурмагомедов.

"Брат, току-що дадох пари, за да купя къщата ти от правителството, защото не можеш да си го позволиш. Сега планирам да оставя няколко големи ирландски лайна" 

"Братко, осрах се в къщата ти. Ти изостави семейството си и сега аз вземам къщата ти, за да я осера и пикая там. Къде е тоалетната хартия?"

Както е известно Нурмагомедов, откакто се оттегли от MMA през 2020 г., че дължи на руското правителство милиони неплатени данъци. Нещата станаха още по-трудни за него тази седмица, след като съдебните изпълнители конфискуваха автопарк на негово име на обща стойност около 900 000 долара.

От своя страна ирландския боец се радва на славата и такива проблеми няма. Също така Макгрегър планира завръщане в UFC по-късно тази година, след като се оттегли от UFC 303 поради контузия на пръста на крака. Очаква се той да се изправи срещу Майкъл Чандлър.