ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Американката Тами Сич – Съни някога беше най-успешната жена в интернет и първа секс икона в кеча, а сега получи ужасяваща присъда от 17 години затвор заради фатална автомобилна катастрофа.

През 90-те години на миналия век Сич е известна в цял свят като Съни. Тя беше част от кеч лигата на WWE и завъртя главите на мъжете. През 1996 година тя беше най-теглената жена в AOL - водещата интернет компания в света по това време. Всички лежаха в краката ѝ. По-специално млади фенове от мъжки пол гледаха шоутата на WWE заради Съни.

Афери с колеги, наркотици и фаталната смърт на любовта на живота ѝ сринаха Съни, която по-късно дори направи порно. Нещата станаха още по-лоши. Сич е арестувана многократно за притежание на наркотици и оръжие. Между 2012 и 2013 г. тя трябваше да влезе в затвора за четири месеца.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

През март 2022 година Съни не само унищожи напълно своя живот, но и този на невинен човек. Тя предизвика ужасен пътен инцидент във Флорида. Според публикуваните полицейски доклади Сич се е врязала с Мерцедес в кола, която е спряла на червен светофар в 20:28 часа местно време. В резултат на това този автомобил се е сблъскал с друг автомобил. 75-годишният шофьор на колата, която Сич блъсна, почина от раните си в болницата.

Съни се появи в съд във Флорида в оранжев гащеризон с белезници и се разплака, докато се обръщаше към всички залата с думите: „Ценен живот беше изгубен в онзи трагичен ден и толкова много съжалявам за това. Ще ви помоля да ми дадете възможност да изкупя това, което съм направила.“

В един момент тя се обърна към семейството на жертвата, казвайки: „Знам, че думите ми не са достатъчни, но моля, знайте, че аз мисля за вас всеки ден."

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!