Крадец попадна на грешна къща и опита да обере дома на боеца от UFC Антъни Смит. Спортистът, който носи прякор Лъвското сърце, обаче е бил вътре и го е обезвредил, макар и доста трудно. Смит сподели пред ESPN, че това било „една от най-тежките битки в живота му“.

Бившият претендент за титлата при 93-килограмовите разказа, че около 4 сутринта миналата неделя непознат проникнал в дома му. Мъжът, който по-късно бил идентифициран като Люк Хиберман, влязъл в къщата през гаража. Когато Смит го забелязал, той се нахвърлил върху него. Битката им продължила 5 минути, докато полицейски патрул пристигнал на адреса.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Няма да излъжа, ако кажа, че това бе една от най-тежките битки в живота ми. Бях готов да умра. Никой умен не би разбил къща, без да е въоръжен. Той бе обикновен човек и аз се затрудних с него. Пое всеки мой удар, всеки лакът, всяко коляно. Пое всичко и продължи да се бие“, разказва Смит.

Той добави, че винаги се е чувствал, като корав мъж, но след инцидента и той и семейството му били изплашени. Хаберман е арестуван от полицията на щата Небраска и обвинен в нахлуване в чужда собственост.