ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НA БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кубрат Пулев беше много щастлив след спечелването на интернационалната титла на WBA в тежка категория. 42-годишният софиянец победи категорично Игор Шевадуцкий - Хълк от Украйна в главния мач на галавечерта в „Арена София“ след пълни 12 рунда. 

Христо Стоичков беше сред първите, които поздравиха Кобрата и брат му Тервел за победите им. Камата се качи на ринга и ги прегърна.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Противникът не беше на моето ниво, но е супер неудобен. Той направи всичко възможно. И под пояса ще има удар, ние сме българи и не ни пречи нищо“, започна Кубрат Пулев.

„Това е любов и аз връщам със съответната любов. Българите трябва да имаме силен дух, да вярваме в себе си и да възпитаваме децата си по този начин. България е раят! Бих прегърнал всеки един в залата, но чисто физически не мога“, каза още Кобрата.

„Смяната на противника и за мен не бе комфортна. Появи се друг противник. Аз съм благодарен на Господ, на малките нещата, на такива победи, такива титли. Махмуд Чар ме поздрави и каза, че Игор е труден противник. Искам да му кажа да се подготвя за септември и дано му мине контузията“, каза Кубрат Пулев.

„Противникът ми беше много неудобен, защото постоянно с главата се вре. Твърдо момче, твърда глава. Въпрос на съдийска преценка е това. Имаше удари под пояса, с глава. Няма проблеми… това е професионалният бокс. Трябва да сме готови и за това. Надиграх го чисто технически отвсякъде, защото нямах намерение да правим размени. Радвам се, че зарадвах всички българи в залата и тези, които гледаха по телевизията“, продължи Кобрата. 

„Септември-октомври би трябвало да играем с Чар за световната титла. Надяваме се, че няма да има контузии. Благодаря на Господ и българите, дано да сме живи и здрави“, каза още софиянецът.

"Тервел имаше много труден противник, но това е професионалният бокс. Има нечисти удари, за които също трябва да бъдем подготвени. Тук е истината. Който каквото и да говори, ако не се е качвал на ринга, няма как да знае за какво става въпрос“, добави Пулев.

"Искам да благодаря на този велик българин. Имам честта да живеем по едно и също време на тази земя! Благодаря му, че дойде, не знам откъде долетя, за да ме гледа. Ще му дам едни ръкавици за неговия магазин", обърна се Кобрата към Христо Стоичков, който се качи на ринга, за да поздрави братя Пулеви. 

"Горд и щастлив съм! Не е лесно да носиш трибагреник и герб. Искам да поздравя всички, които подкрепиха двама велики българи", каза Камата.