Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев коментира преди голямата битка на годината и реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис евентуална среща с победителя за пояса на IBF. Кобрата не се интересува кой ще излезе победител и е готов да "смачка" всеки един от тях.

„Радвам се, че ме приемат с пренебрежение, защото ако Джошуа победи, ще трябва да му дам урок. Когато има пренебрежение, това означава, че има подценяване от другата страна. Ако за България има изказване, не му прави чест – да не си мисли, че сме по-малко от тях. За тази тема мога да говоря много”, каза Кубрат в студиото на "Диема спорт 2".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Еди Хърн и другите около него обичат да говорят много. Говорят за мачове, които не се случват. Показвал го е във времето и всичко са спекулации на този етап. Кубрат е №1 – излиза срещу победителят. Това е гарантирано от IBF”, каза пък мениджърът Ивайло Гоцев.

„Опция е да овакантят титлата. Аз съм готов да изляза срещу всеки – не смятам, че двамата са по-добри от мен. Кой ще е по-лесен? Това е въпрос на игра и моменти. Когато излезем на ринга, ще си проличи. Който Господ реши, той да бъде. Господ ще ми даде този, когото ще трябва да победя убедително и да го смачкам”, допълни Кобрата.