Кубрат Пулев, който в първите дни на 2022 годинa се прояви, след като приклещи депутат и го накара да положи клетва, научи кога ще е следващата му битка от "Триад Комбат". Българският боксьор ще се изправи срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Джуниор дос Сантос.  

Побеждавалият Благой Иванов-Багата боец публикува своя снимка в "Инстаграм", с която обяви, че ще се изправи срещу Кобрата на 26 февруари.

"Имам страхотна новина за началото на 2022 г. - ще се върна към състезанията на 26 февруари срещу боксьора Кубрат Пулев за битка във формата "Триад Комбат". Нямам търпение отново да вляза в действие. Да го направим", коментира бразилецът, който е известен с прозвището Циганина. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Боецът вече се е захванал сериозно да тренира, за да бъде на топ ниво. Дос Сантос нае не един, а няколко класни треньори по бокс и смесени бойни спортове, за да го вкарат във върхова форма и да е конкурентоспособен на Кубрат, който е първият шампион в новия боен спорт "Триад Комбат", съчетаващ правила от бокса и ММА. Припомняме, че Пулев нокаутира бившия шампион на UFC Франк Мир още в първия рунд в триъгълния ринг, за да вдигне пояса през декември в САЩ. 

Сега Кубрат ще трябва да защитава титлата си и едновременно с това да отмъсти за приятеля си Благой Иванов, който падна от Дос Сантос през 2018 г.