Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев говори преди боксовия сблъсък с Богдан Дину в неделя сутрин (3:00 часа) и призна, че очаква да се получи зверско шоу.
 
„Чувствам се перфектно, зареден, силен, здрав и с боен дух. Разбира се, че срещата с българската общност тук ме зареди. Винаги ме зареждат, защото приемат много лично моите победи и загуби.  Кени Адамс е по-скоро треньор на брат ми. Аз съм тук и с Ули Вегнер. Тренираме заедно в залата на „Топ Ранк“, с които подписах. Тренираме здраво. Трябва да победим.  
 
По друг начин правим нещата, защото концепцията е различна. Противникът ми предполагам, че вече е тук. Нямам представа и не мога да кажа съвсем точно. На този етап не съм влизал в залата. Чувствам се добре. Целият тим на „Топ Ранк“ са много мили и учтиви. Работата е много добра комплектована. Има добра дисциплина. Няма вече почти никакви билети. Ще бъде зверско шоу.
 
Аз съм близо месец вече тук и се аклиматизирах. Първите пет, шест, седем дни бяха по-трудни. Не съм имал възможност да стигна до плажовете. Програмата е разчетена и нямам такова свободно време. Евентуално след мача. Сега съм се концентрирал върху мача. Всеки един бой за мен е като мач за световна титла. Не трябва да губим. Трябва само да побеждавам.

Подобен тип събития от българин не е правено тук. Чувствам се много добре. Това ми дава още по-голяма мотивация да побеждаваме. Хъсът ми да победя е още по-голям.“
 
„Смятам, че българите, които ще напълнят залата ще се изкефят много. Аз съм се концентрирал върху мач. За мен не е проблем да се изправя срещу всеки. Казал съм, че съм готов да изляза срещу всеки. Всеки един от тях мога да победя. Знам какво мога. Когато съм подготвен добре, което е най-важното, мога да победя всеки“, коментира Пулев пред "Дарик".