Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев се изказа остро срещу опонента му в битката на 12 декември в Лондон - световния шампион на WBA, IBO, IBF, WBO Антъни Джошуа. Гоцев нападна британеца и го предупреди, че прави голяма грешка, подценявайки българина. Според Гоцев Ей Джей твърде много избързва, като вече планира обединителен мач със световния шампион на WBC Тайсън Фюри.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

“Ние сме се фокусирали единствено върху Антъни Джошуа. Можете да го наречете грешка или незрялост да пренебрегнете опонента си. От 30 години съм в спорта и съм видял много неща да се объркват, когато гледаш прекалено напред. В света има само една битка за нас - Антъни Джошу срещу Пулев”, заяви Гоцев пред Sky Sports.

“Ей Джей е отличен боксьор, който удря много силно и е атлетичен, но също така има и слабости. Той не е завършен, а Пулев може да избегне неговите силни страни и да използва слабостите му. Джошуа ни показа във втория мач с Руис истинското си лице. Тогава той бягаше от един съперник, видимо прекалил с купоните. Но Кубрат е различен тип предизвикателство. Ей Джей трябва да направи доста промени спрямо предишния си мач, който бе срещу нисък и тежък съперник. В случая с Пулев той ще има от другата страна ръстов и здрав боксьор, чиято игра в краката е една от най-силните му страни”, добави Гоцев.