ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българският боксьор Кубрат Пулев разкри след убедителната си победа над Анджей Вавжик в Коста Меса, че провеждането на мача е било под въпрос. Кобрата съобщи, че сутринта преди двубоя е имал температура и е имало възможност да откаже да излезе на ринга.

Вече стана ясно, че мачът можеше да не се проведе и по друга причина. По-малко от час преди началото беше поискано Пулев да даде извънредна допинг проба. Той настоя това да се извърши след двубоя с Вавжик, но организаторите бяха категорични, че ако тестът не бъде направен преди началото, мач няма да има.

"Пазихме го в тайна, но бях с температура сутринта преди мача. Пак имаше драми, явно тук ни върви на такива неща. Имахме дискусии дали да откажем мача. Да благодарим на Господ", разкри 42-годишният Пулев пред bTV.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Вавжик беше труден за намиране с удари, кривеше се. Все пак от година и нещо не съм боксирал. Сега разтъпках ринга. Трябваше да го бия по-убедително. Изисквам повече от себе си, макар че и съм доволен", допълни боксьорът.

"Нова година - нов късмет. Нека не поставяме дългосрочни планове. Догодина може да изиграя един още по-сериозен мач, защо не за някаква титла. Трябва да гоним постижения", призна Кобрата.

"Когато си далеч от ринга, губиш обиграност. Рингът липсва на мускулите и на краката. Искам да благодаря на българите, които дойдоха от всички краища на Америка. Идват със семейства, с приятели. Тук са по 2-3 хиляди да ни подкрепят. Благодаря на всички, които се събудиха да ни гледат", завърши Кубрат Пулев.