Майсторът на бразилското жиу-житцу и боец в полутежката категория на UFC - Вини Магалаеш, разкритикува днес Фил Дейвис, за това че е отбягвал двубой с него.


"Гарантирам, че щеше приеме двубой през декември, когато ще има преимущество. Но сега когато имам 8-10 седмици за тренировъчен лагер, той се уплаши и не иска да се бие. Той иска да се бие с мен когато не съм във форма, така че да има повече шансове за победа. Той знае, че ако ми даде време за подготовка няма да му е лесно. От гледна точка на стила, аз съм много труден опонент за него. Това ме натъжава обаче, затова го предизвиквам на двубой.


С кои бойци от топ 10 щеше да се бие? Чад Григ беше заключен от Сирил Диабате, а Сирил не струва на земя. Григс се биеше с бойци, които са със загуби, а Фил прие този двубой два пъти. Не веднъж, а два пъти. Какви бойци в топ 10 има предвид? Нямам нищо лично срещу Фил Дейвис, просто искам двубоя”, заяви Магалаеш цитиран от mma-bulgaria.


Фил Дейвис за последно записа победа във втория рунд срещу Вагнер Прадо, но преди това бе победен от Рашад Еванс в UFC on FOX 2.