Боксьорът Флойд Мейуедър и боецът от смесените бойни изкуства Конър Макгрегър минаха през задължителното претегляне, ден преди мегасблъсъка си в Лас Вегас.

Оказа се, че ирландецът е по-тежък. Кантарът отчете 69,360 кг при Макгрегър и 67,800 при Мейуедър. Както е известно, утре рано сутринта от 6:00 часа двамата ще излязат на ринга в 12-рундов двубой в категория суперполусредна.

Веднага след претеглянето двамата се изправиха един срещу друг в традиционния финален опит за сплашване, в което Макгрегър отново показа голямо самочувствие и каза нещо в лицето на Мейуедър и след това го гледа заплашително.

„Вижте как трепери. Изглежда като кучешко л**но. При това доста воднисто. Няма как да удържи моето темпо. Вярвайте ми. Това е най-лошата форма, в която съм го виждал. Ще го отнеса. Има една стара ирландска поговорка. Никога не можете да победите ирландец. Ще превземем всичко, което искаме. В момента Лас Вегас е Ирландия“, заяви Макгрегър.

„Просто искам да благодаря на феновете. Изобщо не се притеснявам от изхода на мача и от това, което се случи на кантара. Това ще бъде последният мач на Конър Макгрегър“, отговори Мейуедър.