Конър Макгрегър завоюва титлата на UFC в лека категория след категорична победа над Еди Алварес и се превърна в първия боец в историята на сериите, който държи едновременно шампионски пояси в две категории. След успеха си ирландецът обяви, че се оттегля за известно време от спорта, защото ще става баща.

"Имам няколко важни неща, но сега искам да ви кажа, че ще бъда баща в началото на следващата година. Няма да ви лъжа. Не знам точно как да подходя към това. Малко се обърквам, защото не искам да замесвам детето си в това. Затова ще се оттегля за известно време и ще видя как ще се чувствам след това".

След като нокаутира Алварес, Макгрегър заяви също, че иска своя дял от собственост върху UFC.

"Никой не е дошъл да говори с мен след продажбата. Като бизнесмени те трябваше да дойдат и да говорят с мен. Но аз си заслужих нещо. Имам предвид кой е собственик на компанията? Най-различни известни личности имат дялове. Конан О'Браян има дял в UFC, така че къде е моя дял?

Аз съм човекът, заради който всичко това е толкова популярно и те трябва да говорят с мен. У мен са две от титлите, много пари, а вече ще имам и семейство. Ако искате да остана тук и да правя каквото правя, нека поговорим. Искам да съм един от собствениците. Искам равен дял. Искам това, което заслужавам и което съм спечелил", допълни Макгрегър.