Ирландската ММА звезда Конър Макгрегър коментира предстоящото си завръщане на ринга тази нощ. Той ще се изправи срещу носителя на пояса в категория до 70 килограма Хабиб Нурмагомедов,в основната битка за бойната вечер UFC 229 в Лас Вегас. Двубоят е в неделя сутрин (5:00 часа, Макс Спорт 2).

"Разбира се, че ми липсваше спортът. Битките. Развълнуван съм и очаквам с нетърпение да продължа да правя това, което обожавам - да се бия.

Просто живея живота си. Не обръщам внимание на славата. Научих се да се справям с финансите си и с разрастващата се моя империя. Подхождам към всичко това, както към бойните спортове - уча се в всеки следващ ден.

В мача си с Мейуедър се поставих в ситуация, в която не се чувствах чак толкова комфортно. Научих много. Сега обаче се завръщам на своя територия - в октагона.

Не мога да коментирам сравненията с Мохамед Али. Не бих могъл. Този човек беше икона в бойния свят. Той беше символ. Аз съм просто момчето от Дъблин.

Най-много се гордея в живота си със своя син. Безусловно. Бях развълнуван от идеята да се бия с Хабиб. Непобеден боец, все пак. Ще има какво да се види, в това може да бъдете сигурни.

Не съм впечатлен от постижението му. 26 победи от 26 мача, но ако се вгледате внимателно, ще видите много слабости. Той не обича да понася удари. Понасял е и преди, но до момента аз не съм го удрял...", коментира Макгрегър.