ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Германският боксьор Махмуд Чар започна с обида към Кубрат Пулев участието си на пресконференцията, на която двамата официално обявиха, че на 30 март в „Арена София“ ще се бият за световната титла във версия WBA (Световна боксова асоциация), която е в момента е притежание на родения в Ливан 39-годишен Чар. Германецът обиди Кобрата, принизявайки успехите му, записани на професионалния ринг.

„Кубрат дай най-доброто от себе си и покажи, че можеш да счупиш диаманта. Никога не съм се плашил. Когато стане трудно, ти се отказваш, а аз не. Това е разликата! Отказваш се, когато имаше проблеми. Никога не си направил нищо в професионалния бокс, само в аматьорския. Ти си аматьор“, обяви Махмуд Чар.

Припомняме, че в аматьорския бокс Кубрат Пулев има бронзов медал от световно първенство, злато и бронз от европейски шампионати. Освен това е шампион и сребърен медалист от първенства на Европейския съюз. На професионалния ринг българинът е бивш носител на международната титла на IBF, интерконтиненталната титла на WBA, както и на шампионския европейски пояс в свръхтежката категория.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„Изглежда се счита за диамант. Говорим за бокс, за подготовка, за възможностите на всеки един от нас. Много ще му е трудно. Смятам, че го превъзхождам. Нека не звуча арогантно. Няма лошо, ако се има за диамант. Може да му викаме Диаманта. Всеки си мисли, че е диамант, но след проверка на ринга излиза, че някои са киви или нещо друго“, отвърна Пулев.

„В договора няма клауза за реванш. Не ни трябва такава опция, за да какво да даваме реванш, при условие ще го бия хубаво. Не ни трябва такава клауза. Мисля да го бия убедително и той няма да иска. Чисора не иска да пак да играе с мен, след като ме победи. Едва изкара 12 рунда. Беше драматично за него и доста тежко. Последните рундове ги караше на автопилот, но му дадоха победата. Смятам, че и Чар няма да желае реванш. Той със сигурност чувства отвътре, че няма шанс да ме победи“, добави българинът.

Последва нова серия от закани, които бяха прекратени от останалите присъстващи на пресконференцията Накрая и двамата се съгласиха, че спорът ще бъде решен на 30 март.