Една от легендите на бокса Майк Тайсън шокира с откровения, след като в последния си подкаст Hotboxin' коментира смъртта, парите и фалшивото чувство за сигурност, което богатството внушава. Като гост присъства и терапевтът Шон Макфарланд, специалист по травми и зависимости.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Ние всички ще умрем един ден, разбира се. Така че, когато се погледна в огледалото и видя тези малки петънца по лицето си, си казвам:„ Уау, това означава, че срокът ми на годност изтича, много скоро“. Парите не значат нищо за мен. Тези, които смятат, че парите могат да ги направят щастливи, значи никога не са ги имали. Мислиш, че нищо не може да се случи. Не мислите, че банките могат да се сринат. Мислиш си, че си непобедим, когато имаш много пари, което не е вярно. Затова винаги казвам, че парите са фалшиво чувство за сигурност”, сподели Железния Майк.

"Какво е сигурност? Не знам. Когато влагате пари в банката си и получавате чек всяка седмица и можете да живеете до края на живота си, това сигурност ли е? Това означава ли, че няма да се разболееш, че не може да те блъсне кола? Могат ли парите да ви предпазят от това?“, добави 56-годищният американец.