Един от най-известните боксови мениджъри Франк Малоуни бе приет по спешност в болницата в Ливърпул. Агентът колабира след изненадващата загуба на клиента му Дейвид Прайс от Тони Томпсън – Тигъра.

Прайс трябваше да боксира пред собствена публика в Ливърпул и всички букмейкъри го сочеха за фаворит. В средата на втория рунд обаче Тигъра го уцели с дясната ръка и буквално го просна на земята. Прайс бързо се изправи на крака, но се олюляваше като пиян докер от пристанището в Ливърпул и съдията прекрати мача.

Това бе първото поражение за Прайс, който до момента бе записал 15 победи, 13 от които с нокаут. В негово лице Малоуни виждаше потенциален претендент за поясите на братята кличко, а мачът с Томпсън трябваше да го изстреля в боксовия елит и да го доближи до битка поне за европейската титла.

Загубата от Тигъра обаче е на път да зачеркне кариерата на Прайс, което е и причината Малоуни да вдигне кръвно и да колабира в съблекалнята след мача. Той бе изкаран на носилка от залата и бе откаран за изследвания в болницата в Ливърпул.

Преди години Малоуни бе мениджър и на българина Тончо Тончев. Той е работил и с куп други боксови величия сред които и Ленъкс Люис.