Не е невъзможно световният шампион по бокс Антъни Джошуа да проведе задължителната си защита за пояса на IBF срещу претендента Кубрат Пулев още на 1 юни. Това заяви мениджърът на българина - Ивайло Гоцев, цитиран от "Трафикнюз".

До този мач би могло да се стигне, след като съперникът на Джошуа за мача на тази дата в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк - Джарел Милър, бе уличен в употреба на допинг.

Мачът не е официално отменен, тъй като предстои отваряне и на Б пробата, но почти сигурно и тя ще се окаже положителна.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Джошуа - Кобрата на 1 юни? Няма невъзможни неща, но още е рано да коментираме при новата ситуация. С промоутъра на Джошу - Еди Хърн, сме в контакт и по принцип говорехме да направим мача през септември. Сега имаме други планове - не бързаме за никъде, те бързат. Така че съперникът на Джошуа за 1 юни може и да е друг. Джени Суши не е проблем за евентуален мач на Кобрата със световния шампион, допълни пловдивчанинът относно разразилия се скандал с прословутната целувка на Пулев с репортерката, която доведе до замразяване на боксовия му лиценз за Калифорния. Има много варианти, които тепърва ще се обсъждат, така че не искам и не мога да влизам в подробности и да бъда конкретен, каза още Ивайло Гоцев.

Двубоят на 1 юни най-вероятно ще остане в Медисън Скуеър Гардън, независимо дали ще бъде с Джарел Милър или с някой друг. Причината е, че вече са направени нужните инвестиции, а предварителната продажба на билети счупи всякакви рекорди.