Боксовата легенда Флойд Мейуедър остана подразнен от сравненията между него и суперзвездата в ММА Конър Макгрегър, който е безспорно най-скъпоплатеният боец в цялата история на смесените боеве.

Преди време се говореше упорито, че Мейуедър и Макгрегър могат да се изправят в двубой един срещу друг, но до развитие в тази посока така и не се стигна.

Попитан дали ирландецът би могъл да се сравни с него, особено и с оглед на постиженията, с които може да се похвали напоследък, Мейуедър реагира гневно на въпроса. Той посочи, че дори не е гледал мача, в който Конър нокаутира Еди Алварес.

“Не знаех, че Макгрегър е непобеден. Не знаех, че той е царувал в ММА в период на 20 години, че няма загуба и е бил шампион на пет различни категории. Това е нещо, което не знаех. Изглежда, че вие ми казвате нещо ново, ако смятате, че той e Флойд Мейуедър на ММА. Опитвам се да разбера: той някога правил ли е 300 милиона долара за една вечер? Някога правил ли е 100 милиона за една вечер? Някога правил ли е 70 милиона за една вечер? Колкото и да се опитва да твърди, че той е Мейуедър на ММА, това не е вярно. Никога не сравнявайте Макгрегър с мен. Това е тотално неуважение. Ще го кажа още веднъж - аз съм слон. Слоновете не се разправят с мравки. Слонът е толкова голям, че даже не вижда мравките", избухна Мейуедър.

Отговорът на Макгрегър не закъсня. Ирландецът отсече кратко и ясно: "Ела и ми го кажи в лицето!".