Боксьорът от Плевен Радослав Панталеев преди дни постигна победа Лондон и записа четвърти успех от четири мача на професионалния ринг. "Четвърти мач, четвърта победа. Надявам се така да продължи и занапред. Трудни бяха всички мачове, като последният мина най-гладко, защото бях без контузии след мача", разказа Панталеев в Пресклуб "България". 

"След другите три мача винаги имах някакви контузии. След първия ченето ме болеше адски много една седмица, след втория имах контузия в ръката, в третия - спукано тъпанче. Много е трудно, този бокс е съвсем друг от аматьорския. Радвам се, че засега вървя добре и само с победи. На 21 април заминаваме с Михаил Таков за Мароко, там ще имаме мач", каза Панталеев.

Треньорът му Михаил Таков разкри, че от следващата година България може да участва със свой отбор в сериите WSB. "В тези серии започва седми сезон в WSB, направени са в 4 групи по 4 отбора, от които по-добрите отиват на 1/4-финали, полуфинали, финали. Различни страни са ставали шампиони - Италия, Казахстан, Куба в последните години. Това е един формат към АИБА, в който най-добрите състезатели участват. Тези, които участва, са между първите в континенталните състезания, световните и олимпийските игри. Повечето страни излизат с млади отбори, тези, които са участвали миналата година в олимпийските игри, са им дали една нужна почивка и разчитат на по-млади състезатели. Очакваме в следващия сезон да видим как ще бъдат нещата и евентуално и ние да се включим в този вариант", каза Таков.