Българският боец от ММА Владислав Кънчев се закани на носителя на черен колан по бразилско жиу-житсу Диего Боргес. Двамата ще се срещнат на фестивала на силови и бойни спортове „Dimitar Dimitrov's Classic“, който ще де проведе на 19 октомври в „Арена Армеец“
 
Кънчев е един от топ състезателите на столичния клуб Pitbulls MMA. Той нашумя още от участията си в аматьорските ММА състезания, където нокаутираше съперниците си с тежки удари за по-малко от минута. След като премина на професионалния ринг той продължи своите бързи победи с нокаут.
 
"Чувствам се добре. Подготовката върви по план и много се радвам, че ще участвам на гала-вечерта, организирана от „Real Pain“. Подготовката ми протича в моя клуб с треньора ми Емил Казаков и в клуб Gladiator Bokido с треньор Кирил Алексиев."
 
"За противника си знам, че е световен вицешампион по бразилско жиу-житцу и има черен колан, но аз съм мотивиран да покажа, че за ММА не е важно какъв колан имаш. Мисля, че аз ще диктувам играта в клетката, не се притеснявам от играта в партер, както и в стойка и ще дам сто процента от себе си. След всеки мой удар черният му колан ще става все по-блед," закани се Кънчев.