Носителят на шампионските пояси на редица ММА организации и все още непобеден на професионалния ринг Калоян Колев беше гост в подкаста "Неформално с Георги Петков".

Европейският шампион в неолимпийските стилове по борба разкри за предложение към него, отправено преди известно време от най-популярната верига за смесени бойни изкуства UFC и каза защо е избрал да не го приеме.

Напук на спекулациите по темата за отношенията си с най-опитния съперник в кариерата си до момента Камен Георгиев, Калоян заяви в прав текст, че няма нищо против да проведе съвместна тренировка с лидера на "Боен клуб България" и двамата да обменят мнения и опит за смесените бойни изкуства.

Какви са спомените му от 15-те години, вложени в един от най-обичаните и донесли паметни мигове на България спортове - борбата, как и защо се е насочил към ММА, какъв хонорар е получил за първите си битки, как семейството му е приело насочването му от тепиха към клетката, колко ценна е за него безрезервната подкрепа на половинката му във всяко негово предизвикателство в спорта и и извън него и още много любопитни подробности, чуйте лично от Калоян Колев!