Александър Петров дебютира по впечатляващ начин в международните галавечери по бойни спортове - SENSHI, спечелвайки с ТКО във втория рунд над Филип Секулович от Черна гора. Двамата се биха в категория до 85 кг по правилника на KWU Full Contact. 

Съдията на ринга Петер Артс (Нидерландия) прекрати сблъсъка във вероятно най-зрелищния рунд в историята на SENSHI, с четири нокдауна за по-малко от половин минута. С мощните си удари 30-годишният Александър Петров буквално попречи на Секулович да диша и заслужено се поздрави с победата в интригуващата касапница от галавечерта, провела се във варненската зала "Владислав". 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Друга от срещите ще се запомни с доминантното представяне на родния ас Атанас Божилов. Бургазлията записа осми успех под светлините на SENSHI и се завърна на пътя на победите, след като допусна първо поражения на последното издание на галавечерта в Камчия.

Божилов се справи с дебютанта на SENSHI - Филип Хафели от Швейцария, след единодушно съдийско решение. Двамата премериха сили в битка по правилата на KWU Full Contact в категория до 75 кг, която бе реферирана от Шихан Асен Асенов.

Артьом Пашпорин (Русия) пък победи Алексис Лaжуа (Франция) в друг от мачовете в галавечерта. Двамата вдигнаха феновете във варненската зала "Владислав" в сблъсъка по правилата на KWU SENSHI в категория до 70 кг.

Александър Петров с трофея: