Сребърната европейска медалистка Евелина Николова влезе в учебниците по борба. В буквалния смисъл на думата. Спечелилата над 15 медала от големи международни турнири, многократна шампионка и обявявана за Спортист на годината в родния си Петрич, попадна в специална книга за един от най-старите спортове на планетата с хватка, изпълнена за знаменит обрат от 0:7. Двукратната носителка на приза за Спортист номер едно на Националната спортна академия сподели подробности за това в подкаста "Неформално с Георги Петков".

Дългогодишната състезателка в националния отбор на България говори още и за проведения наскоро лагер от представителния ни тим в Белмекен, за отпразнувания от нея там рожден ден, както и за тежките атмосферни условия, които спортистите ни пребориха, с активното съдействие на всеотдайните служители в популярната ни база.

Ева разкри и детайли от ежедневието на елитните ни спортисти, като се върна към спечелването на някои от най-ценните медали в своята кариера, измежду които този от Световното първенство в САЩ и от Европейското в Букурещ.

Какво се случва, когато името ти бъде изписано едновременно на два различни тепиха, как шампионите ни се справят с изолацията по време на пандемията, а и със самия вирус, колко ценно е да имаш за треньори някои от най-доказаните имена в този спорт въобще, колко по-силна и доминираща се чувства Евелина в категория до 57 килограма и още много подробности можете да научите лично от Николова, в пълния епизод на предаването.