Най-успешната българска професионална боксьорка Галина Иванова отправи предизвикателство към изгряващата звезда Дина Торслунд, която е съотборничка на Кубрат Пулев – Кобрата, в тима на „Зауерланд”. Бургазлийката хвърли ръкавицата към 22-годишната нокаутьорка, която все още няма поражение на професионалния ринг. Датчанката е с 6 победи от 6 мача (4 с нокаут).

„Дина Торслунд е хлапе, ще я победя с една ръка – коментира в интервю пред престижния сайт „Файтнюз” бившата световна и европейска шампионка. – Знам, че в бокса всичко е политика. Тя е много добре пазена от тима на „Зауерланд”. Слагат пред нея момичета, които не могат да се бият. Кажете ми кой промоутър на света ще рискува неговото добре изглеждащо момиче да се превърне в кървава каша пред погледа на телевизионните зрители. Вече са инвестирали доста пари в нея. Ще й пускат слаби съпернички, докато я изведат до мач за световната титла. Гледали сме много пъти този сценарий.”

38-годишната Иванова все още няма намерение да спира с бокса. „Все още се чувствам много добре и тренирам. Искам да се боксирам и да усещам адреналина в моето тяло”, добавя Иванова в интервюто.