Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър обяви официално, че се завръща на ринга следващата година на 20 февруари. Той ще се бие в демонстративен мач срещу популярната личност в YouTube Логан Пол в неназовано място. Засега липсват детайли за битката на бившия световен шампион по бокс.

През декември 2018 година американският боксьор взе участие в кикбоксов мач с японската ММА звезда Теншин Нацукава, който спечели. Хонорарът на Мейуедър за двуминутния двубой бе 9 милиона долара. Година по-рано 43-годишният американецът спря ММА боеца Конър Макгрегър, който никога преди това не бе имал професионален боксов мач. Еднопосочният двубой доведе до лесна победа в статистиката на Мейуедър, чийто баланс в кариерата е 50 успеха и нито една загуба.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Единственият боксов мач на 25-годишния Логан Пол бе срещу друг ютубър – КСИ, през ноември 2019. Пол бе разкритикуван сериозно за портфолиото си в YouTube, след като публикува видео на жертва на самоубийство в Япония. Видеото, заснето в гората Аокигахара, принуди YouTube да прекъсне някои бизнес взаимоотношения с Пол.

Още преди месец Мейуедър публикува видео в Инстаграм, в което намекна за бой на ринга, но без да оповестява подробности. Той изостава в ръстово отношение от Пол, а цените на билетите за битката ще бъдат между 25 и 70 долара.