Един от най-силните "стронгмени" в света Стоян Тодорчев ще се включи в благотворителен турнир от 11 часа на 15.02 (събота) в пазарджишката зала „Левски”. Турнирът е в подкрепа на парализирания самбист от Панагюрище Георги Огнянов-Макарона.
 
Организатори са бившият шампион по силов трибой Димо Бенев и бившият футболист на "Хебър" Николай Гатев. Състезанието ще включва вдигане от лежанка с участието на най-силните шампиони у нас.
 
Паралелно ще има и състезателна демонстрация на БФСС "Стронгмен", а в пазарджишката зала "Васил Левски" ще се появи Стоян Тодорчев - един от най-силните мъже в света и световен рекордьор в няколко дисциплини. В шоуто ще се включи с демонстрация и джудо-клуб "Кодокан", ще има и благотворителна продажба на спортна и бойна екипировка от фирма "Сандекс".
Специален гост ще бъде най-добрият български ММА боец - Станислав Недков - Стъки.
 
Таксата за записване е 5 лева, а входът за зрители е 2 лева.
 
Георги Огнянов е многократен шампион на България по ДжуДо и САМБО. Той получава тежка контузия на гръбначния стълб, по време на среща за бронзов медал на световното студентско първенство в Чехия през 2010 година. Към момента се нуждае от трансплантация на стволови клетки и скъпо струваща рехабилитация, за да може да проходи отново. За лечението му са необходими 75 000 лева ( 50 000 $ )

Средства се набират по банкова сметка:
Банка: ОББ АД
 
Номер на сметка: BG 96 UBBS 80021027781430
 
BIC CODE: UBBS BGSF
Титуляр на сметката: MАРИЯ ОГНЯНОВА