ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Големият секс скандал с обвинението за изнасилване срещу ММА звездата Конър Макгрегър придоби неочакван обрат. Това е резултат на публикувано от американския сайт TMZ видео, на което се вижда, че жената, която обвини 34-годишния ирландски боец, отива съвсем доброволно с него в тоалетната.

Кадрите от видеото показват как Конър влиза в тоалетните с дама, чието лице е замъглено. Твърдението на ТMZ е, че това е жената, която обвинява Макгрегър в сексуално посегателство.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„След като се появи видеото, адвокатът на ищцата промени тоталното версията си. Конър Макгрегър приветства работата на разследващите и вярва, че в крайна сметка ще бъде напълно оневинен. След като ищцата не получи исканото от нея финансово обезщетение, тя се обърна към медиите, за да упражни натиск, но резултатът е напълно обратен“, коментира адвокатът на Макгрегър Барбара Ланес.

Както е известно, Конър Макгрегър е обвинен в изнасилване от жена, която твърди, че насилственият акт е станал в тоалетната на залата на Маями Хийт след четвъртия мач от финалната серия на НБА срещу Денвър Нъгетс. Мачът се игра на 9 юни.

Според първоначалната версия на ищцата, тя е била принудена да прави орална любов на ММА звездата и след това е била пребита. Твърди се, че е предоставила на съда своята рокля от вечерта, на която се надява да бъде открита семенна течност на ирландеца. Тя първоначално подала жалба в полицията, но била върната и посъветвана да потърси правна помощ.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!