Завърши държавното първенство по Кикбокс в стиловете К-1 и Фулконтакт в гр. Пазарджик 23.04_25.04.2021.При невероятно силна конкуренция между 370 състезатели от всички клубове в България във всички възрастови групи се бориха за призовите места и квоти за националния отбор във всички категории.

Спортен Клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА взе участие с 15 състезатели и спечели 4 златни медала,4 сребърни и 7 бронзови медала и 4 място отборно в Фулконтакт и 5 място в общото класиране за двата стила. Шампиони са Пауло Велев юн.старша 67кг.фулконтакт,Андрей Димитров 54кг.юн.старша Фулконтакт, Милен Стоянов 58кг. Юн старша Фулконтакт, Найм Селим 54кг.13_14г.К1.Сребърни медалисти са Георги Нинов 54кг.юн.старша Фулконтакт, Пламен Павлов 54кг.юн.старша К1,Цветан Добрев 86кг.мъже Фулконтакт, Моника Генчева 48кг.дев.мл.възраст Фулконтакт. Бронзови медали, Виктор Ганчев 60кг.мъже К1, Алекс Димитров 71кг.юн.старша К1, Домник Йедржейцзик мъже +91кг.К1,Никола Попниколов 81кг.Божидар Арсов 81кг.мъже Фулконтакт, Веселин Димитров 71кг.юн.старша Фулконтакт, Симеон Недков +86кг.юн.младша Фулконтакт.

Ето и мнението на старши треньора на С.К.ЦСКА Станислав Бахчеванов:

Горд съм и изключително доволен от всички наши бойци. За новосъздаденият ни клуб, който за 9месеца с15 бойци, от които 7 дебютанти, успя да завоюва такова призово и достойно класиране.

Всички се представиха страхотно и дадоха най-доброто, на което са способни и подготвени. Продължаваме да работим да надграждаме и създаваме шампиони достойни да защитават честа и емблемата на нашия велик отбор ЦСКА. Огромни благодарности на г-н Гриша Ганчев за прекрасните условия и тренировъчна база за подготовка на стадион "Българска армия", с които разполагаме за тренировки. На нашите официални спонсори от "Държавник" за пълното финансовото обезпечаване на отбора ни и финансови стимули за всеки медалист.

На магазин Oktagon Sofia.За наградите под формата на бойно оборудване и облекла.

На фирма" TOMY"за прекрасните спортни облекла с които ни оборудва.

На всички наши медийни партньори :Обединени Спортни Клубове ЦСКА, "Държавник", БЛИЦ за перфектното и точно отразяване, и на нашия председател Иван Велчев и на моя колега треньор по боксова подготовка в клуба Венци Василев.