Новият крал в тежката категория на професионалния бокс Анди Руис-младши обяснимо беше на седмото небе след изненадващата победа с технически нокаут над Антъни Джошуа. Голяма сензация се случи на гала вечерта в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. 

Щастливият мексиканец говори непосредствено след победата на ринга, където получи поздравления и от британеца.

"Благодарен съм на Господ, че ми даде тази победа. Без него това нямаше да е възможно. Чувствам се много добре, за това си мечтаех. Затова работих толкова здраво. Не мога да повярвам, че сбъднах мечтата си. Благодаря на целия ми отбор, на баща ми, на цялото ми семейство", каза Руис.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"За пръв път ме сваля, но това ме направи още по-силен. Веднага го свалих в нокдаун. Свалих го, човече! Благодаря на Господ! Продължих напред, защото имам мексиканска кръв в мен. Това е мексиканският стил, доказах го след третия рунд. Исках да го преследвам, атакувам, спазвах тактиката и нещата се получиха. Разбира се, очаквам да имам реванш", коментира новият световен шампион. 

В този момент Антъни Джошуа взе микрофона, за да отдаде дължимото на своя съперник: "Голямо уважение, Анди, добър боксьор. Благодаря на Америка, благодаря на всички. Съжалявам, че подведох моите фенове. Ще се бием отново."