Ситуацията с визата на Кубрат Пулев и случилото се тази нощ в САЩ се заплита. Първоначално журналистът Майк Копингер обяви, че Кобрата е депортиран обратно за България, тъй като е имал проблем с визата. По тази причина не е успял да гледа мача между Фюри и Уайлдър.

По-късно самият боксьор отрече твърденията и заяви, че е в САЩ, а проблемите са били с багажа му. След това уточни, че с визата му е имало "лек проблем", който е бил решен.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Граничните власти на САЩ обаче обявиха, че в действителност Пулев е депортиран към България, а причината е, че е предоставил само туристическа виза. 

"Известният български боксьор Кубрат Пулев е пристигнал на международното летище "О'Хара в събота, 22 февруари. Господин Пулев е предоставил негова туристическа виза и е информирал служителите, че получава приходи от промотиране и боксови мачове в САЩ. На господин Пулев му е отказан достъп заради неточна виза и той напусна САЩ на 22 февруари в 9:30 часа вечерта", се казва в съобщение на граничните власти в Чикаго в отговор на запитване от bTV.