Дни след разкритието за скандала, в който Конър Макгрегър се забърка, на бял свят се появиха и видео кадри от екшъна. Както вече стана ясно, бившият шампион на UFC нападна свой фен, опитал да го снима на излизане от бар. В понедeлник рано сутринта американско време, 30-годишният ирландец се развилня, позволявайки си да строши телефона на човек, който решил да действа като папарак. 

Въпросното клипче е заснето с друг телефон и е прекалено кратко, за да даде ясна представа за цялостната ситуация. Единственото, което се чува от видеото е звука от две мощни настъпвания на Макгрегър по апарата и реакцията на собственика на телефона, който иска да си получи обратно мобилното устройство.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Заради инцидента голямата ММА звезда се озова в ареста. Макгрегър брои 12 500 долара, за да бъде освободен под гаранция.

"Засякох се с Макгрегър в нощен клуб. Той привлече вниманието на хората, а аз реших да му направя снимка. В този момент се приближи, взе телефона ми и го счупи", разказа пред "ТМZ" жертвата.
 
До дни Макгрегър ще трябва да се яви в съда. Пострадалият заведе дело срещу боеца за обезщетение в размер на 15 000 долара.